menu

Downloads

Op deze pagina vind je:

  • een printbare versie van de negen sleutels
  • een aantal artikelen in aanvulling op Anders Vasthouden
  • alle plaatjes uit het boek voor eigen gebruik
  • een samenvatting en artikel over Verdraaide organisaties

Wanneer je in de toekomst nog meer materiaal wilt ontvangen of andere inzichten en ontwikkelingen meekrijgen, nodigen we je van harte uit je onderaan deze site in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

 

Aanvullende artikelen op Anders Vasthouden

 

Wat betekenen de negen sleutels voor verschillende rollen binnen de organisatie? In de eerste opzet van het boek Anders Vasthouden vormden onderstaande artikelen een apart laatste deel. Later is besloten in het boek alleen de sleutels op te nemen en deze artikelen via onze site beschikbaar te stellen.

Voor een ieder die nóg meer wil lezen dus… En misschien helpen deze artikelen je ook het gesprek met je collega’s of samenwerkingspartners over de bedoeling eens goed te voeren…

 

Afbeeldingen voor eigen gebruik

 

Wellicht kan het je helpen de 9 sleutels eens uit te printen en ergens op te hangen. Ook stellen we graag de afbeeldingen ter beschikking voor eigen gebruik. Verwijzing daarbij wordt op prijs gesteld, maar het delen van de inzichten nog veel meer.

 

 

Over Verdraaide organisaties

 

Anders Vasthouden is zo geschreven dat je het rustig kunt lezen zonder Verdraaide organisaties te kennen. Hierbij wel een samenvatting voor een ieder die toch graag de kerngedachte van Verdraaide organisaties weet alvorens Anders Vasthouden te lezen. Ook hier het artikel Verdraaide zelforganisaties dat in 2016 de ROA-adviesprijs kreeg voor beste artikel van het jaar.

 

 

 

 

 

 

Lezingen & training

Voor lezingen, of deelname aan de verdiepingstraining: kijk hier, of neem direct contact met ons op.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Verdraaide Organisaties!

    captcha

    Je gegevens zijn veilig bij ons en wij respecteren je privacy.